Новини

10 Лютий 12:48
Спеціалісти Управління фітосанітарної безпеки окресилил коло першочергових завдань на 2020 рік
Спеціалісти Управління фітосанітарної безпеки окресилил коло першочергових завдань на 2020 рік

Сьогодні, 10 лютого 2020 року, в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Вінницькій області провели нараду щодо результатів діяльності Управління фітосанітарної безпеки за 2019 рік.

На нараді були висвітлені питання, що стосуються результатів моніторингу території Вінницької області протягом вегетаційного періоду 2019 року, стану галузі насінництва та розсадництва на Вінничині.

Обговорили результати проведеної роботи з організації навчання осіб, діяльність яких пов’язана з пестицидами і агрохімікатами.

 

Окрему увагу приділили необхідності проведення профілактичної роботи серед суб’єктів господарювання, які застосовують пестициди та агрохімікати.

Крім того, обговорили шляхи вжиття першочергових заходів з реалізації положень постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2019 року №1177 "Деякі питання реалізації Закону України "Про карантин рослин".

За результатами наради було окреслено коло першочергових заходів для успішного виконання завдань, покладених на Управління фітосанітарної безпеки.

Записатись
Подати скаргу