НАССР
- HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) — система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок
- Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", ст. 20, 21
- Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 року № 590 - "Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)"
- Огляд та введення в системи менеджменту харчових продуктів: HACCP/ISO 22000, FSSC 22000, BRC/IFS, GMP+
- Два роки дедлайну — що потрібно зробити АПК для переходу на систему HACCP, - публікація-інструкція, підготовлена журналістами видання Agro.Polit
- Коротка інструкція по заповненню плану HACCP
- Типові документи
- Щоденний журнал з управління безпечністю харчової продукції для виробників м’ясної продукції
- Безкоштовний навчальний курс: "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач" на платформі Prometheus