03 Лютий 09:24
Держпродспоживслужба продовжує роз'яснювальну роботу щодо впровадження системи НАССР у навчальних закладах Вінниччини
Протягом 27-31 січня 2020 року спеціалісти відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства районних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області проводили роз'яснювальну роботу щодо впровадження системи управління безпечністю харчової продукції за принципами НАССР в навчальних закладах.
Заходи проводились за участю спеціалістів Держпродспоживслужби, представників районних відділів освіти, адміністрації навчальних закладів та працівників харчоблоків.
В ході роз'яснювальної роботи спеціалісти відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства:
- організували семінарські навчання з питань санітарно-гігієнічних вимог до організації харчування дітей з керівниками закладів освіти, персоналом харчоблоків;
- провели паспортизацію харчоблоків освітніх закладів району щодо відповідності їх санітарно-гігієнічним вимогам;
- розробили та надали освітнім закладам методичні рекомендації з дотримання вимог законодавства щодо безпечності харчових продуктів.