Новини

29 Грудень 14:45
Здобутки ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області в 2021 році
Здобутки ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області в 2021 році

Для Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області 2021 рік був роком оновлення матеріально-технічного забезпечення.

У Хмільницькому управлінні були проведені роботи з покрівлі будівлі лабораторії, відремонтували підлогу та покращили благоустрій територій.

Протягом 2021 року матеріально-технічна база Вінницької регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області поповнилась пристроями, що допоможуть розширити спектр надаваних послуг та зробити їх більш якісними, зокрема, було придбано:

  • автоклав-стерилізатор паровий, який використовується для приготування поживних середовищ;
  • пристрій Interscience, що є необхідним для підрахунку колоній та визначення зон інгібіції;
  • термостат для забезпечення проходження реакції імунодифузії;
  • ампліфікатор для визначення ДНК, РНК.

Окрім того, для покращення умов праці у трьох кабінетах лабораторії оновили меблі, встановили кондиціонер та придбали нові комп'ютери.

Також протягом 2021 року проводилися ремонтні роботи у виробничо-лабораторному комплексі Головного управління, в Хмільницькому управлінні ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області та ДУ "Вінницька обласна фітосанітарна лабораторія".

Цікаві факти:

Протягом 2021 року у Вінницькій області вдалося уникнути спалахів харчових отруєнь та ГКІ в організованих колективах, в тому числі, дитячих.

Оздоровча кампанія пройшла без ускладнень епідемічної ситуації.

 

Записатись
Подати скаргу