Новини

26 Вересень 09:29
Запроваджено карантинний режим по західному кукурудзяному жуку
Запроваджено карантинний режим по західному кукурудзяному жуку

Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області повідомляє, що за результатами проведених контрольних обстежень посівів кукурудзи спеціалістами управління фітосанітарної безпеки, відповідно до ст. 33 та 34 Закону України "Про карантин рослин", запроваджено карантинний режим по західному кукурудзяному жуку у двох районах Вінницької області:

  1. На території земель запасу Гибалівської сільської ради Шаргородського району, на загальній площі 15,0 га, за розпорядженням Шаргородської районної державної адміністрації від 15 вересня 2017 року №248;
  2. На території приватного сільськогосподарського підприємства "Савинецьке", с. Савинці та ТОВ Агрофірма "Ободівська", с. Ободівка Тростянецького району, на загальній площі 218,0 га, за розпорядженням Тростянецької районної державної адміністрації від 08 вересня 2017 року №266.

У межах карантинних зон, в яких запроваджено карантинний режим в зв’язку з виявленням західного кукурудзяного жука, проводиться система фітосанітарних заходів з локалізації та ліквідації виявлених вогнищ шкідника.

 

Записатись
Подати скаргу