Новини

16 Серпень 17:53
З 16 по 18 серпня 2017 року в рамках проекту з безпечності молока проходить тренінг з фахівцями територіальних підрозділів
З 16 по 18 серпня 2017 року в рамках проекту з безпечності молока проходить тренінг з фахівцями територіальних підрозділів

З 16 по 18 серпня 2017 року, на базі санаторію «Радон», в рамках Швейцарсько-Українського проекту «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні» (Проект з безпечності молока) розпочав роботу тренінг, метою якого є підвищення обізнаності щодо важливості застосування «найкращих практик» для виробництва безпечних молочних продуктів та застосування сучасного підходу інспектування на всіх етапах молочного ланцюга.

Учасниками тренінгу є фахівці управління та відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини районних і міських управлінь Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

Мета тренінгу:

  • Учасники отримають оновленні знання щодо аспектів використання найкращих практик, які використовуються для виробництва безпечного молока (відповідно до законодавства України та ЄС);
  • Учасники підвищать обізнаність щодо змін в системі контролю за безпечністю харчових продуктів, нових підходів до інспектування та застосування переліків питань (чек-листів);
  • Учасники практично в польових умовах відпрацюють сучасний підхід до інспектування та використання переліків питань.

Лекторами на тренінгу виступлять:

  • Вікторія ЛЕЦЬ, експерт Проекту з безпечності молока;
  • Віталій БАШИНСЬКИЙ, консультант Проекту з безпечності молока;
  • Богдан Андрющенко, консультант Проекту з безпечності молока.

 

Записатись
Подати скаргу