Новини

07 Червень 12:51
Відбувся IV Всеукраїнський круглий стіл "Молодь Поділля опановує маркетинг"
Відбувся IV Всеукраїнський круглий стіл "Молодь Поділля опановує маркетинг"

04 червня 2021 року відбувся IV Всеукраїнський круглий стіл "Молодь Поділля опановує маркетинг".

Під час зустрічі проходило обговорення Професійного стандарту "Рекламіст", який підготували, запропонували до обговорення та наочно продемонстрували члени робочої групи: начальник Управління захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Юлія Білик, професор кафедри маркетингу та реклами Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ Альона Танасійчук, професор кафедри маркетингу та торговельного підприємництва Хмельницького національного університету Світлана Ковальчук, SMM-редактор ТОВ "РІА МЕДІА УКРАЇНА" Юлія Мельник.

Проєкт стандарту розміщено на сайті ГО "Українська Асоціація Маркетингу", надіслано представникам Національного агентства кваліфікацій, представникам рекламного бізнесу та іншим стейкхолдерам.

Жваву дискусію викликали питання: чи важливо враховувати професійні стандарти за мікрокваліфікаціями при розробці та реалізації освітніх програм "Маркетинг", "Рекламний бізнес", "Рекламний менеджмент", "Маркетинговий менеджмент", "Цифровий маркетинг", "Бренд-менеджмент" закладами вищої освіти, оскільки жодна заявка роботодавця не покривається однією кваліфікацією.

Всі учасники зустрічі дійшли спільної думки, що професійна кваліфікація присвоюється за результатами навчання, і неважливо, яким чином організовано освітній процес – формально, як навчання в закладі вищої освіти, чи неформально, як навчання, організоване професійними організаціями або ініційоване здобувачем.

На завершення зустрічі члени робочої групи з розробки «Професійного стандарту «Рекламіст» подякували за конструктивну роботу під час обговорення проєкту.

 

 

Записатись
Подати скаргу