Новини

14 Червень 10:36
Відбулося засідання ІІ Регіонального круглого столу «Молодь Поділля опановує маркетинг»
Відбулося засідання ІІ Регіонального круглого столу «Молодь Поділля опановує маркетинг»

12 червня на базі Вінницького торгово-економічного інститут КНТЕУ відбулося засідання ІІ Регіонального круглого столу «Молодь Поділля опановує маркетинг» в рамках якого відбувалося обговорення питання регулювання рекламної галузі України, а саме: сексизм в рекламі.

Про результати моніторингу дискримінаційної реклами на Вінниччині доповідала Юлія Білик - начальник відділу контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області. Під час доповіді були представлені рекламні зразки, які були поширенні з ознаками сексизму.

За результатами плідної співпраці Держпродспоживслужби області, Індустріального Гендерного Комітету з Реклами та Експертної ради з питань запобігання та протидії дискримінації за ознакою статі при Департаменті соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації, вже 2019 році на теренах Вінницької області значно знизилася кількість рекламної продукції, що не відповідає вимогам Закону України «Про рекламу» та Стандарту «Недискримінаційна реклама за ознакою статті».

 

Записатись
Подати скаргу