Новини

18 Грудень 14:34
Відбулася семінар-нарада з актуальних питань роботи Держпродспоживслужби у сфері санітарного законодавства
Відбулася семінар-нарада з актуальних питань роботи Держпродспоживслужби у сфері санітарного законодавства

14-15 грудня 2017 року фахівцями Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, а також Вінницького районного та Вінницького міського управлінь Головного управління було прийнято участь у семінар-нараді з актуальних питань роботи Держпродспоживслужби у сфері санітарного законодавства.

У семінарі взяли участь керівництво та представники центрального апарату Держпродспоживслужби; директор та наукові співробітники ДУ "Інститут громадського здоров'я ім. О.М. Марзєєва НАМНУ"; начальники Управлінь державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Держпродспоживслужби в областях; керівники відділів безпеки середовища життєдіяльності Головних управлінь в областях.

Так, 14 грудня 2017 року на базі ДУ "Інститут громадського здоров'я ім. О.М. Марзєєва НАМНУ" під час семінару було обговорено наукове забезпечення діяльності Держпродспоживслужби щодо здійснення державного нагляду (контролю) у сфері санітарного законодавства, зокрема щодо встановлення та зменшення розмірів санітарно-захисних зон для підприємств, погодження дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, поводження з промисловими та побутовими відходами, проведення лабораторних досліджень під час здійснення державного контролю тощо. Окрім того, директор інституту – академік НАМН України А.М. Сердюк окреслив наукові напрямки співпраці з Держпродспоживслужбою.

Голова Держпрожспоживслужби В.І. Лапа озвучив основні напрямки діяльності Держпродспоживслужби щодо здійснення державного нагляду (контролю) у сфері санітарного законодавства та пріоритетні завдання на 2018 рік.
15 грудня 2017 року в залі засідань Держпродспоживслужби відбулась нарада на тему: "Актуальні питання здійснення державного нагляду у сфері санітарного законодавства".

Начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Держпродспоживслужби А.А. Григоренко окреслила перспективи діяльності та завдання Держпродспоживслужби у сфері санітарного законодавства на 2018 рік та підготовки до аналізу роботи у 2017 році. Спільно із начальниками Управлінь державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Держпродспоживслужби в областях було обговорено шляхи реалізації державного нагляду у сфері санітарного законодавства територіальними органами Держпродспоживслужби та питання, які потребують вирішення.

По завершенню семінару-наради усім учасникам були видані сертифікати про прийняту участь.

 

Записатись
Подати скаргу