Новини

03 Листопад 15:39
В Жмеринському районі відбулась нарада щодо профілактичних заходів та попередження розповсюдження гепатиту А
В Жмеринському районі відбулась нарада щодо профілактичних заходів та попередження розповсюдження гепатиту А

02 листопада 2023 року на базі Барського ліцею №4 Барської міської ради відбулася нарада для директорів закладів загальної середньої освіти Барської міської територіальної громади.

У нараді взяла участь заступник начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Жмеринського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Оксана Ольшанська.

З метою попередження епідемічних ускладнень серед дітей та виникнення спалахів, на нараді було акцентовано увагу на профілактичних заходах з гепатиту А, що зазначені у протоколах №34 від 30.10.2023 р. позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вінницької обласної військової адміністрації "Щодо визначення надзвичайної ситуації регіонального рівня, пов'язаної із спалахом вірусного гепатиту А на території Вінницької області та ліквідації її наслідків" та №12 від 01.11.2023 р. засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Жмеринського району Жмеринської районної військової адміністрації Вінницької області.

За результатами наради директори закладів освіти громади отримали рекомендації та доручення, напрацювали план першочергових завдань.

 

Записатись
Подати скаргу