Новини

19 Травень 15:10
В Хмільницькому районі найбільше порушників карантинних вимог Держпродспоживслужба виявила серед магазинів та закладів громадського харчування
В Хмільницькому районі найбільше порушників карантинних вимог Держпродспоживслужба виявила серед магазинів та закладів громадського харчування

Фахівцями Хмільницького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області проводиться щоденний моніторинг дотримання суб’єктами господарювання вимог тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України щодо профілактики коронавірусної хвороби (COVID-19) та здійснюються планові заходи державного нагляду (контролю).

В період з 05 по 17 травня 2021 року було проведено 222 моніторингових обстеження суб'єктів господарювання, серед яких: закладів громадського харчування – 35, продовольчих та непродовольчих магазинів – 61, перукарень – 8, дошкільних навчальних закладів – 14, інших – 104. Слід зауважити, що 53 обстеження було проведено у вихідні дні.

В ході обстежень фахівці виявили порушення дотримання карантинних вимог: неправильне використання засобів індивідуального захисту, відсутність або недостатня кількість дезінфікуючих засобів, непроведення температурного скринінгу.

Як результат, до суб’єктів господарювання застосовані штрафні санкції, накладено 7 штрафів: на заклади продовольчої та непродовольчої торгівлі – 2, на заклади громадського харчування – 2, на школи – 1, на ДНЗ – 2.

 

Записатись
Подати скаргу