Новини

21 Жовтня 15:18
В Головному управлінні Держпродспоживслужби у Вінницькій області підбили підсумки роботи за 9 місяців 2019 року
В Головному управлінні Держпродспоживслужби у Вінницькій області підбили підсумки роботи за 9 місяців 2019 року

Сьогодні, 21 жовтня 2019 року, в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Вінницькій області відбулась колегія за результатами роботи за 9 місяців та завданнями на IV квартал 2019 року.

Нарада пройшла за участю Начальника ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорія Сидорука, Першого заступника Начальника Олександра Сорочана, заступника Начальника Валерія Сиченко, керівників структурних підрозділів Головного управління, керівників та спеціалістів управлінь Держпродспоживслужби в районах та містах, директорів регіональної та міжрайонних державних лабораторій і лікарень ветеринарної медицини. 

Відкрив колегію начальник ГУ Держпродспоживслужби Григорій Сидорук та зазначив: "Імідж організації складається із роботи кожного фахівця. Командний підхід є запорукою успішної реалізації поставлених завдань".

Під час роботи учасники колегії розглянули ряд питань, які стосуються забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення у звітному періоді, здійснення державного нагляду у сферах безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.

Особлива увага була приділена питанню організації інспектування інтернатних закладів області та дотримання ними санітарно-гігієнічних вимог.

Також, були розглянуті основні завдання в роботі по ідентифікації і реєстрації тварин, забезпеченню епізоотичного благополуччя на території області.

За підсумками наради було визначено ряд завдань на IV квартал 2019 року.

 

Записатись
Подати скаргу