Новини

27 Серпень 12:10
У Вінницькому районі обговорили реформування системи харчування в закладах освіти
У Вінницькому районі обговорили реформування системи харчування в закладах освіти

Сьогодні, 27 серпня 2021 року, в приміщенні Вінницького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області відбулась нарада з керівниками управління освіти Агрономічненської об'єднаної територіальної громади та з представниками закладів освіти територіальної громади на тему: "Реформування системи харчування в закладах освіти, організація безпечного та якісного харчування!".

На нараді одним із основних питань обговорення стало впровадження та функціонування системи НАССР в закладах освіти, контроль постачальників харчових продуктів та контроль якості харчових продуктів. Також, присутні частково розібрали питання дотримання санітарного регламенту щодо організації харчування дітей під час навчального процесу та впровадження оновлених норм, вимоги до планування меню та порядку організації харчування у закладах освіти, покращення якості приготування страв.

В ході обговорення слухачі мали змогу задати актуальні питання та отримати вичерпні компетентні відповіді та рекомендації щодо їх вирішення.

Окрім того, фахівці Держпродспоживслужби акцентували увагу присутніх на необхідності дотримання протиепідемічних заходів в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), відповідно до Постанови Головного державного санітарного лікаря України.

 

Записатись
Подати скаргу