Новини

18 Серпень 10:45
У Вінниці проходить Перша національна конференція-виставка "Хлібна індустрія"
У Вінниці проходить Перша національна конференція-виставка "Хлібна індустрія"

17 серпня у Вінниці розпочала роботу дводенна Перша національна конференція-виставка "Хлібна індустрія", організаторами якої виступили Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) у партнерстві зі спілкою "Борошномели України" та Agro Marketing Agency.

Головною метою проведення заходу стало вивчення й обговорення питань, що стосуються ринків борошна, хліба, круп, бакалії в Україні. Окрім того, в рамках конференції пройшла виставка інгредієнтів, лабораторного обладнання, устаткування для виробництва продукції та її пакування, послуг та іншого.

Захід зібрав чимало представників бізнесу хлібної індустрії, від переробників зернової продукції до постачальників харчового обладнання, та об'єднав їх з провідними експертами, представниками Мінагрополітики, Мінекономіки, Вінницької ОВА, ТПП України та Держпродспоживслужби задля пошуку найефективніших шляхів підтримки військової економіки України та аграрного ринку.

Зокрема, у якості спікера на конференції виступив начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Андрій Салюк, який ознайомив присутніх з:

  • умовами та термінами здійснення позапланових заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності після звернення споживача під час воєнного стану;
  • умовами та термінами отримання сертифікатів здоров'я на продукцію під час воєнного стану;
  • видами перевірок щодо безпечності харчових продуктів під час дії воєнного стану;
  • документами, які має надати представник Держпродспоживслужби, що прибув на підприємство;
  • питаннями щодо реєстрації потужності;
  • вимогами до робочого інвентарю.

Усі присутні мали змогу отримати вичерпну фахову відповідь на проблемні питання. Варто зазначити, що такі заходи сприяють обміну професійним досвідом, налагодженню зв'язків та підвищенню загального рівня ведення бізнесу.

 

Записатись
Подати скаргу