Новини

13 Липень 09:00
У Вінниці фахівці Держпродспоживслужби взяли участь в онлайн-зустрічі з операторами ринку HoReCa
У Вінниці фахівці Держпродспоживслужби взяли участь в онлайн-зустрічі з операторами ринку HoReCa

03 липня 2020 року спеціалісти Вінницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області взяли участь в онлайн-зустрічі з операторами ринку HoReCa, організатором якої виступила Громадська організація "Вінницька асоціація гостинності "ХлібСіль".

Основною темою обговорення стала робота закладів громадського харчування в умовах карантину та дотримання санітарних протиепідемічних вимог.

Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Оксана Вознюк зазначила, що організація безпечного перебування у закладах громадського харчування та готелях є обов'язковою умовою для їх функціонування та невід'ємною складовою гостинності!

Спеціаліст ще раз нагадала учасникам про основні протиепідемічні заходи та поділилась досвідом щодо порушень, які найчастіше фіксують під час перевірок: відсутність графіків проведення температурного скринінгу та прибирання; використання засобів для дезінфекції, які не відповідають вимогам або не за їх призначенням; відсутність індивідуального пакування для предметів одноразового використання; меню без ламінування тощо, - адже краще вчитися на чужих помилках.

Усі учасники мали змогу задати свої питання та отримати роз'яснення фахівців Держпродспоживслужби, така комунікація та взаємодія є дуже важливою для організації безпечних умов функціонування закладів в період карантину і не тільки.

 

Записатись
Подати скаргу