Новини

29 Травень 15:20
У Вінниці Держпродспоживслужба та представники сфери громадського харчування обговорили питання якості та безпечності харчових продуктів
У Вінниці Держпродспоживслужба та представники сфери громадського харчування обговорили питання якості та безпечності харчових продуктів

Сьогодні, 29 травня 2019 року, на базі регіонального центру "Квадрат" відбувся інформаційний семінар "Впровадження системи НАССР як складова частина побудови системи безпеки та якості харчових продуктів".

Захід був організований спілкою підприємців "Стіна" за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду "Відродження".

Семінар був орієнтований на представників операторів ринку торгівлі харчовими продуктами та сфери громадського харчування. 

Відкрив захід перший заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Андрій Гижко, який зазначив: "Ми хочемо допомогти вам розібратися в усіх тонкощах НАССР і тому запланували навчальний захід, на якому ви зможете отримати необхідну інформацію".

У якості спікерів під час семінару виступили: начальник відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Андрій Салюк, завідувач сектором Державної регуляторної служби України у Вінницькій області Олеся Данилова, провідний експерт з розробки та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості Євген Зільберт.

Під час обговорення були розглянуті питання:

  • продовольчої безпеки в умовах гармонізації українського харчового законодавства з вимогами ЄС;
  • визнаних стандартів харчової безпеки та доцільності їх застосування;
  • застосування вимог НАССР на підприємствах громадського харчування;
  • основних аспектів взаємодії в процедурах державного нагляду (контролю).

Усі присутні отримали пам'ятки та матеріали з визнаними стандартами харчової безпеки та переліком необхідних нормативних документів у сфері безпечності харчових продуктів.

 

Записатись
Подати скаргу