Новини

17 Березень 14:28
Спеціалісти Вінницького районного управління провели обстеження закладів освіти Агрономічненської ОТГ та Літинської ТГ
Спеціалісти Вінницького районного управління провели обстеження закладів освіти Агрономічненської ОТГ та Літинської ТГ

Спеціалісти Вінницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області здійснили моніторингові обстеження закладів освіти Агрономічненської ОТГ та Літинської ТГ.

В ході обстежень була проведена інформаційно-роз'яснювальна робота з працівниками харчоблоків та медичними працівниками закладів освіти щодо основних принципів та вимог до організації харчування дітей в закладах дошкільної та загальної середньої освіти відповідно до Постанови КМУ №305 від 24.03.2021 року "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку".

Спеціалісти наголосили на необхідності дотримання функціонування принципів системи HACCP на харчоблоках та надали інформаційні матеріали щодо вимог чинного законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів, санітарного законодавства.

Контроль за організацією безпечного освітнього процесу та якісного здорового харчування у закладах освіти є однією із пріоритетних задач Держпродспоживслужби.

 

 

Записатись
Подати скаргу