28 Вересень 16:40
Спеціалісти Шаргородського управління Держпродспоживслужби провели вебінар щодо впровадження системи НАССР у закладах освіти
27 вересня 2021 року фахівці Шаргородського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області за участю начальників відділів освіти Шаргородської міської, Джуринської сільської та Мурафської сільської територіальних громад, керівників та медичних працівників закладів загальної середньої освіти провели вебінар щодо впровадження системи безпечності харчових продуктів НАССР, в ході якої були обговорені наступні питання:
- особливості впровадження системи безпечності харчових продуктів у закладах освіти;
- дотримання вимог Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого Наказом МОЗ України від 25.09.2020 №2205 в частині організації харчування, Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти, затвердженого Наказом Мінекономіки від 03.12.2020 №2532 та Постанови КМУ від 24.03.2021 №305 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку".
Спеціалсти розповіли про основні положення, принципи та програми передумов впровадження НАССР, виконання яких дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників в освітніх установах.