Новини

26 Листопад 09:27
Спеціалісти Козятинського управління Держпродспоживслужби надали роз'яснення щодо впровадження HACCP в навчальних закладах
Спеціалісти Козятинського управління Держпродспоживслужби надали роз'яснення щодо впровадження HACCP в навчальних закладах

25 листопада 2021 року, відповідно до звернень адміністрацій Комунального навчального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Козятинської міської ради Вінницької області" та Комунального навчального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Козятинської міської ради Вінницької області", спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Козятинського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області була проведена консультативна та роз’яснювальна робота щодо запровадження в закладах постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).

В ході роз'яснень були опрацьовані накази, блок-схеми, схематичні позначення харчоблоку, описи продуктів, програми-передумов, ідентифікація та аналіз небезпечних факторів, контрольні листи та журнали.

Учасники узагальнили та обговорили практичні моменти, які допоможуть забезпечити контроль за санітарно-гігієнічними умовами технологічного процесу та унеможливити потрапляння до споживача неякісного продукту.

 

 

Записатись
Подати скаргу