Новини

04 Січень 16:56
Спеціалісти Гайсинського районного управління провели навчання для працівників освітніх закладів
Спеціалісти Гайсинського районного управління провели навчання для працівників освітніх закладів

З початку нового року діти перебувають на канікулах, а для спеціалістів Держпродспоживслужби це гарна нагода для проведення навчання персоналу освітніх закладів, адже працівників не потрібно відривати від поточної роботи.

Сьогодні, 04 січня 2024 року, на базі опорного закладу Теплицької селищної ради "Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2" працівники Гайсинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області провели розширену нараду-семінар з питань організації безпечного та якісного харчування дітей в організованих колективах.

На нараді були присутні керівники шкіл та філій, керівники груп НАССР, медичні працівники, кухарі навчально-виховних закладів Теплицької територіальної громади.

Зі своїми доповідями та презентаціями виступили заступник начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Юлія Покотило та головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Володимир Задорожний.

В ході наради були висвітлені питання дотримання вимог санітарного законодавства, зокрема дотримання санітарного регламенту в закладах освіти; впровадження оновлених норм харчування у організованих дитячих установах; впровадження страв із збірника Євгена Клопотенка "Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку".

Особливу увагу спеціалісти зосередили на необхідності впровадження та належного виконання постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), необхідності практичного застосування програм-передумов.

В ході зустрічі вивчено проблемні питання, що потребують вирішення в найкоротші терміни та обговорено особливості, що виникають у щоденній роботі.

 

Записатись
Подати скаргу