Новини

09 Лютий 14:33
Спеціалісти Держпродспоживслужби провели просвітницьку роботу серед учнів Бершадської ТГ
Спеціалісти Держпродспоживслужби провели просвітницьку роботу серед учнів Бершадської ТГ

В рамках тижня здорового способу життя, що проходив на території Бершадської територіальної громади, фахівці Гайсинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області взяли участь в проведенні просвітницької роботи серед учнів Бершадського ліцею №1 ім. А. Матвієнка.

Так, протягом тижня заступник начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Юлія Покотило провела інформаційний дайджест "Скажемо ні шкідливим звичкам!", метою якого було доведення до відома підлітків інформації про те, що алкоголь, нікотин та наркотики – це отрута, яка знищує людину, руйнуючи її здоров'я, послаблюючи волю та позбавляючи моральних цінностей.

Під час зустрічі діти дізнались про шкоду, якої зазнають організм і психіка від вживання шкідливих речовин, зокрема від тютюнопаління, та його незворотні наслідки для здоров'я людини. Самостійно діти розвіяли міфи про паління та зробили висновки, що краще не розвивати в себе шкідливі звички, ніж потім з ними боротися.

Окрім того, фахівці провели бесіду з дітьми щодо заходів із попередження виникнення сезонних вірусних захворювань. Нагадали, що необхідно проводити час на свіжому повітрі, уникати скупчення людей, ретельно мити руки та дотримуватися принципів збалансованого харчування.

 

Записатись
Подати скаргу