Новини

10 Липень 09:56
Спеціалісти Держпродспоживслужби перевірили реалізаторів риби в Могилів-Подільському районі
Спеціалісти Держпродспоживслужби перевірили реалізаторів риби в Могилів-Подільському районі

07 липня 2023 року спеціалісти Могилів-Подільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області спільно з фахівцями Могилів-Подільського районного відділу Національної поліції на виконання Розпорядження Головного державного ветеринарного інспектора Вінницької області від 12 червня 2023 року №05/01 здійснили моніторингові обстеження місць стихійної торгівлі, поза межами агропродовольчого ринку, з метою недопущення реалізації риби і рибопродуктів та попередження виникнення негативних наслідків на здоров'я людей та довкілля.

Окрім того, в ході перевірок особливу увагу звертали на продаж консервованої продукції домашнього виробництва, а саме: грибів, рибних та м'ясних консервів, молочної продукції.

Спеціалісти перевіряли наявність супровідних документів, умови зберігання і транспортування та наявність особистих медичних книжок у реалізаторів.

Під час заходу виявлено ряд порушень та проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу з фізичними особами підприємцями та відвідувачами про важливість дотримання ветеринарно-санітарних норм.

 

 

Записатись
Подати скаргу