Сьогодні, 20 січня 2021 року, на базі методичного кабінету Бершадського відділу освіти начальником відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Бершадського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Юлією Покотило та заступником начальника управління-начальником відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Тетяною Охріменко проведено навчання працівників закладів загальної середньої освіти з питань організації харчування.
Під час наради присутні опрацювали постанову Кабінету Міністрів України №305 від 24.03.2021 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку", наказ Міністерства економіки України №2532 "Про затвердження Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах середньої освіти", Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти. Також, обговорили необхідні умови для успішного введення та функціонування системи безпечності харчових продуктів НАССР.
В нараді взяли участь медичні працівники та особи, відповідальні за організацію харчування в навчальних закладах.