Новини

01 Жовтня 10:58
Протягом тижня спеціалісти Козятинського управління Держпродспоживслужби перевірили 118 об'єктів на предмет дотримання карантинних вимог
Протягом тижня спеціалісти Козятинського управління Держпродспоживслужби перевірили 118 об'єктів на предмет дотримання карантинних вимог

На виконання доручення Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області за результатами результатами обговорення на оперативній нараді у голови Вінницької ОДА питання погіршення на території області ситуації з COVID-19, протоколу позачергового засідання комісії з питань ТЕБ та НС Козятинської міської ради №20 від 22.09.21р. створено комісію для координації та проведення рейдових перевірок в місцях скупчення населення.

До складу комісії увійшли спеціалісти Козятинського управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області, працівники відділення поліції №2 Хмільницького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області,  фахівці ВСП Козятинського відділу ДУ "Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб".

За поточний тиждень проведено 66 спільних комісійних рейдових перевірок, за результатами яких направлено 8 приписів.

Загалом перевірками охоплено 118 об’єктів, зокрема, агропродовольчі та промислові ринки, заклади роздрібної торгівлі на прилеглій до ринків території, заклади громадського харчування, супермаркети тощо.

Під час перевірок були поширені пам'ятки щодо важливості використання індивідуальних засобів захисту під час карантину та необхідності вакцинації.

 

Записатись
Подати скаргу