Новини

29 Грудень 10:40
Програма "Споживач" - Випуск 31
Програма "Споживач" - Випуск 31

У новорічні та різдвяні свята підвищується ризик виникнення харчових та алкогольних отруєнь, причиною яких можуть бути: придбання неякісних протермінованих продуктів та фальсифікату, порушення технології приготування та зберігання їжі, переїдання та словживання алкоголем, вживання несумісних продуктів.

Аби не провести свята на лікарняному ліжку, варто дотримуватись деяких простих правил, які допоможуть усунути всі фактори ризику потрапляння патогенної мікрофлори у продукти харчування. 

Інтерв'ю з першим заступником начальника Головного Управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Олександра Сорочана.

Записатись
Подати скаргу