Новини

13 Листопад 09:38
Працівники ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області провели благодійну акцію "Сонячна скринька"!
Працівники ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області провели благодійну акцію "Сонячна скринька"!

8-10 листопада працівники Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області відвідали три дитячі інтернати:

  • Стрижавський ДБ-інтернат для дітей з вадами розумового розвитку (смт. Стрижавка, вул. Новосільська, 39);
  • Прибузьку спеціальну загальноосвітню школу-інтернат (с. Агрономічне, вул. 8-й кілометр Гніванського шосе);
  • Староприлуцьку спеціальну загальноосвітню школу-інтернат для дітей з легкою розумовою відсталістю (с. Стара Прилука, вул. Садова, 10).

Метою візиту було проведення благодійної акції «Сонячна скринька» на підтримку дітей, які позбавлені батьківського піклування.

Діти – це наше майбутнє, яке ми творимо власноруч. Саме від того, скільки любові, турботи та знань ми вкладаємо в дітей – залежить добробут нашої країни. Не можна бути байдужим та залишатись осторонь, ми повинні сприяти створенню гідних умов для зростання та розвитку дітей.

Саме тому, за ініціативою первинної профспілкової організації Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області було створено благодійну скриньку для збору коштів на допомогу дитячим будинкам-інтернатам. Протягом двох місяців нашими працівниками було зібрано 33365 гривень.

На зібрані кошти були закуплені необхідні для дітей засоби гігієни та одяг, господарські товари та посуд. Для того, щоб діти могли розвивати свої творчі здібності та активно проводили час, ми подарували їм необхідне канцелярське приладдя, розмальовки, футбольні м’ячі. Окрім того, усі діти отримали в подарунок іграшки та різноманітні смаколики.

Працівники Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області планують займатися благодійною діяльністю і у подальшому та надавати шефську допомогу одному із дитячих будинків-інтернатів на постійній основі.

Ми ніколи не залишаємось байдужими до чужого болю та завжди спроможні допомогти! Так, людям, які 26 вересня 2017 року постраждали внаслідок пожежі на складі боєприпасів у Калинівці, Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області перерахувало в якості допомоги заробітну плату працівників за один день, що склало 55000 гривень. Допомога для людей, що опинилися в складних життєвих обставинах є надзвичайно важливою та завжди дає нам надію на краще майбутнє!

 

Записатись
Подати скаргу