Новини

09 Листопад 09:37
Підготуйтесь до зими завчасно: поради щодо вибору якісного теплого одягу!
Підготуйтесь до зими завчасно: поради щодо вибору якісного теплого одягу!

Внаслідок російських терористичних атак на енергетичну інфраструктуру України, прийдешня зима може стати справжнім випробуванням для усіх нас, тому необхідно завчасно підготуватись до складного опалювального сезону.

Сьогодні розповімо, як одягнутися тепло, комфортно та без зайвого нашарування.

Не нехтуйте головним ресурсом - теплом власного тіла, зберегти яке допоможе термобілизна.

Термобілизна - це натільний одяг, що має структуру, яка дозволяє забезпечити відведення від тіла вологи та збільшує його теплоізоляційні властивості.

Зовні вона нагадує звичайну нижню білизну, це можуть бути кальсони, лосини та футболки з довгим або коротким рукавом.

Залежно від призначення, термобілизну виготовляють з різних матеріалів: синтетики, натуральних тканин, змішаного матеріалу. Тут ми розповідали про всі види термобілизни більш детально.

Для повсякденного використання краще вибирати ту, яка виготовляється з вовни, бажано овець-мериносів, вона більш м'яка, не подразнює шкіру та не вбирає запахи.

Важливо: для того, аби оцінити усі переваги термобілизни, необхідно підібрати правильний розмір. Виріб має повністю облягати тіло (інакше механізм дії порушується), але не сковувати рухів.

Також, рекомендуємо придбати одяг з флісу, який теж чудово зберігає тепло, більш детальну інформацію можна знайти за посиланням.

Фліс - тканина із синтетичних волокон, теплоізоляційні властивості якої аналогічні до вовни, але, разом з тим, не така вибаглива у догляді.

Фліс надійно утримує тепло, чудово виводить вологу, дає змогу тілу дихати завдяки комірчастій структурі, не поглинає сторонні запахи, не містить алергенів та має антибактеріальні властивості, не потребує особливого догляду.

Для домашнього використання вибирайте одяг з мікрофлісу (щільність якого до 100 гр/кв.м.) або полару (щільність до 200 гр/кв.м), який частіше використовують в якості підкладки для світшотів, толстовок тощо.

Також, варто пам'ятати, що правильно підібраний одяг з флісу має прилягати до тіла, але в жодному разі не тиснути.

Підготуйтесь до зими завчасно! Все буде добре, разом до Перемоги!

 

Записатись
Подати скаргу