Новини

04 Грудень 12:58
На Вінниччині представники влади та бізнесу обговорили шляхи розвитку сільського господарства області
На Вінниччині представники влади та бізнесу обговорили шляхи розвитку сільського господарства області

30 листопада 2023 року в Ольгопільській громаді Гайсинського району Вінницької області відбулась панельна дискусія "Партнерство влади та бізнесу для підтримки агросектора в умовах кризи", яка була організована ГС "Міжнародний сільськогосподарський кластер "Дністер" в межах програми міжнародної співпраці "EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП". Учасниками заходу стали представники влади, органів місцевого самоврядування, наукових установ, агропромислового бізнесу, також серед запрошених був начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Андрій Салюк.

В рамках зустрічі учасники відвідали екскурсію по виробничим потужностям підприємства ТОВ "Villa Milk" у селі Каташин та ознайомились із сучасними технологіями тваринного виробництва. Після чого продовжили обговорення в рамках панельної дискусії, в ході якої шукали спільні ідеї для розвитку сільськогосподарського сектору Вінниччини в умовах сьогодення.

Під час панельної дискусії присутні обговорили питання підтримки з боку держави аграрного бізнесу, сучасний стан та тенденції експорту сільськогосподарської продукції, співпрацю між податковою службою та сільськогосподарськими підприємствами. Андрій Салюк розповів учасникам про складові безпечності та якості харчових продуктів і шляхи забезпечення цих характеристик. Представники аграрного бізнесу поділились своїми ідеями щодо перспектив розвитку власних бізнесів.

Даний захід посприяв налагодженню співпраці у напрямку спільного розвитку сільського господарства області.

 

Записатись
Подати скаргу