Новини

20 Червень 11:58
На Вінниччині Держпродспоживслужба та Держпраці підписали Меморандум про співпрацю
На Вінниччині Держпродспоживслужба та Держпраці підписали Меморандум про співпрацю

Сьогодні, 20 червня 2023 року, Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області в особі начальника Головного управління Григорія Сидорука та Центрально-Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці в особі начальника відомства Віталія Подорожнього підписали Меморандум про співпрацю.

Сторони домовилися про об'єднання зусиль з метою забезпечення ефективної роботи в проведенні превентивних заходів, спрямованих на дотримання суб'єктами господарювання законодавства про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції.

Меморандум передбачає обмін інформацією про стан додержання законодавства, контроль за яким віднесено до повноважень сторін; проведення спільних заходів державного ринкового нагляду; забезпечення інформування громадськості про продукцію, яка становить загрозу суспільним інтересам чи не відповідає встановленим вимогам; обмін досвідом роботи та проведення спільного навчання; проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед суб'єктів господарювання.

Варто зауважити, що така співпраця безперечно дасть можливість створити сприятливі умови для розвитку безпечного ринкового середовища в області!

 

 

Записатись
Подати скаргу