Новини

09 Вересень 10:39
На лінії вогню: яких товарів потребують користувачі Національної платформи продовольчої безпеки в областях, де тривають військові дії
На лінії вогню: яких товарів потребують користувачі Національної платформи продовольчої безпеки в областях, де тривають військові дії

Користувачі Національної платформи продовольчої безпеки з областей, де тривають військові дії, продовжують публікувати потреби у продуктах харчування та товарах першої необхідності. Найбільше потреб наразі у користувачів з Харківської та Миколаївської областей.

Так, у Харківській області серед опублікованих потреб – сіль, м'ясна консервація, свіже м'ясо та борошно. Учасники платформи з Донецької області шукають постачальників ЛЕД-ламп, з Луганської – круп та порошкоподібних супів. Користувачі Запорізької області опублікували запити на молоко. У Миколаївській області перелік опублікованих потреб значно ширший, у ньому борошно, крупи, м'ясна консервація, ковбасні вироби, свіже м'ясо, сіль, дріжджі та сири.

Нагадаємо, що учасники, зареєстровані на платформі, мають змогу напряму контактувати та укладати угоди з постачання необхідних товарів. Реєстрація та робота на платформі для всіх учасників є безкоштовною. На головній сторінці можна завантажити інструкцію з використання платформи.

Довідково: Національна платформа продовольчої безпеки розроблена та впроваджується за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки, Міністерства цифрової трансформації, Міністерства інфраструктури, Міністерства аграрної політики та продовольства України, а також - проєкту ЄС EU4SaferFood.

 

Записатись
Подати скаргу