Новини

29 Березень 12:06
На базі Вінницького торговельно-економічного коледжу був проведений круглий стіл щодо реклами та її значення у суспільстві
На базі Вінницького торговельно-економічного коледжу був проведений круглий стіл щодо реклами та її значення у суспільстві

28 березня 2019 року на базі Вінницького торговельно-економічного коледжу був проведений круглий стіл на тему: "Реклама - двигун торгівлі!".

Метою заходу було обговорення стану розвитку рекламного бізнесу на ринку України, ефективність використання реклами у сфері торгівлі та методи боротьби з недобросовісною рекламою. 

У якості спікерів в роботі круглого столу взяли участь: в.о. директора коледжу Наталія Лозовська; директор ТВФ ТОВ "Рось-К" Микола Коробка; начальник відділу контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Юлія Білик.

В ході роботи круглого столу були розглянуті наступні питання:

  • дослідження сучасного стану реклами у м. Вінниця;
  • сучасні рекламні тенденції на торговельних підприємствах ТВФ ТОВ "Роськ-К" та "Україночка";
  • об'єктивація, як прояв недобросовісної реклами.

В свою чергу, Юлія Білик розповіла студентам коледжу про методи боротьби та відповідальність за використання недобросовісної реклами. 

Захід пройшов на високому рівні та виявився досить інформативним і продуктівним для усіх присутніх!

 

Записатись
Подати скаргу