Новини

08 Грудень 19:44
Керівник Держпродспоживслужби Сергій Ткачук подякував начальнику ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорію Сидоруку за сумлінне виконання посадових обов'язків
Керівник Держпродспоживслужби Сергій Ткачук подякував начальнику ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорію Сидоруку за сумлінне виконання посадових обов'язків

Сьогодні, 8 грудня 2023 року, Вінниччину, в рамках робочого візиту, відвідав т. в. о. Голови Держпродспоживслужби Сергій Ткачук. В ході візиту відбулась зустріч з колективом Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, під час якої розглянули основні результати роботи служби та плани на майбутнє.

Сергій Ткачук особисто подякував начальнику ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорію Сидоруку за сумлінне виконання його посадових обов'язків впродовж багатьох років, оскільки очільник Держпродспоживслужби Вінниччини вирішив використати своє право та вийти на заслужений відпочинок.

Керівник Держпродспоживслужби зазначив, що завдяки виваженому підбору кадрів та організаторським здібностям, Григорію Павловичу вдалось забезпечити санітарно-епідемічне та епізоотичне благополуччя області, а також вдосконалити матеріально-технічну базу державних установ ветеринарної медицини. Так, у 2005 році було реорганізовано 27 районних та 9 міжрайонних державних лабораторій ветеринарної медицини з метою удосконалення роботи лабораторно-дослідницької мережі.

На завершення зустрічі Сергій Ткачук побажав працівникам управління успіхів у роботі та зазначив, що сьогодні у кожного із нас є важливе завдання – зберігати здобуті результати і тримати фронт на місцях.

Довідково: у 2008 році за несумірний внесок у галузь ветеринарної медицини та вагомі здобутки на професійній ниві Сидоруку Григорію Павловичу було присвоєно почесне звання "Заслужений працівник ветеринарної медицини України", а також нагороджено відзнакою Міністерства аграрної політики України "Знак Пошани" та почесними грамотами Кабінету Міністрів України.

 

 

Записатись
Подати скаргу