Новини

27 Серпень 10:11
ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області застосувало більше 115000 штрафних санкцій до надавачів комунальних послуг
 ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області застосувало більше 115000 штрафних санкцій до надавачів комунальних послуг

Протягом липня-серпня 2021 року Сектором контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області проведено 5 планових перевірок суб’єктів господарювання – надавачів комунальних послуг. Як результат, в 4 випадках були виявлені порушення порядку формування, встановлення та застосування державних регульованих тарифів.

За наслідками перевірок Головним управлінням Держпродспоживслужби у Вінницькій області застосовано до суб’єктів господарювання адміністративно-господарські санкції на загальну суму 115,4 тис. грн., із них 63,4 тис. грн. підлягають поверненню споживачам та 52,0 тис. грн. - штраф, який необхідно сплатити до державного бюджету.

За допущені порушення чинного законодавства 4-х посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу на суму 10,2 тис. грн. Крім того, суб’єктам господарювання та відповідним органам місцевого самоврядування надано приписи щодо усунення порушень державної дисципліни цін, виявлених перевірками.

 

Записатись
Подати скаргу