Новини

18 Листопад 12:24
Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області: працюємо, допомагаємо, боронимо!
Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області: працюємо, допомагаємо, боронимо!

З початку повномасштабного російського вторгнення в Україну Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області спільно з обласною військовою адміністрацією та місцевими органами влади формують гуманітарні продуктові набори для внутрішньо переміщених осіб та військовослужбовців, які боронять нашу країну.

Так, задля забезпечення безперебійного функціонування м'ясопереробних підприємств області Головним управлінням Держпродспоживслужби у Вінницькій області була надана допомога з організації закупівлі 14 тонн солі, до Києва було відправлено 2 тонни сухого корму для домашніх тварин.

На потреби Збройних Сил України було сформовано 10 коробів з медикаментами і лікарськими засобами та зібрано 4770 паковань вати і 49950 одиниць шприців для лікарень, що приймають поранених та постраждалих.

Окрім того, для доставки гуманітарних вантажів до міста Черкаси було організовано дві поїздки із залученням транспортних засобів Вінницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби.

Колектив Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області пишається хоробрістю свої колег, які зараз боронять країну від загарбників у лавах Збройних Сил України, і для них було оперативно зібрано кошти та придбано тепловізор, планшет, тактичні годинники, військові ножі та піксельний одяг.

Лише спільними зусиллями, сумлінною роботою та мужністю наших захисників на передовій, ми здатні наблизити перемогу!

 

Записатись
Подати скаргу