Новини

17 Грудень 12:59
Фахівці ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області продемонстрували найвищі результати у професійному навчанні щодо кращих практик для виробництва безпечних молочних продуктів
Фахівці ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області продемонстрували найвищі результати у професійному навчанні щодо кращих практик для виробництва безпечних молочних продуктів

З 29 жовтня по 10 грудня 2018 року на базі електронної системи дистанційного навчання "Moodle" проведено професійне навчання державних інспекторів, державних ветеринарних інспекторів та фахівців Держпродспоживслужби на тему: "Важливість використання найкращих практик для виробництва безпечного молока та молочних продуктів". 

Участь у ньому взяли працівники Головних управлінь Держпродспоживслужби у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Полтавській та Харківській областях.

Курс "Важливість використання найкращих практик для виробництва безпечного молока та молочних продуктів" містить цілий ряд рекомендацій, що сприяють належному веденню молочного тваринництва. 

Інспектори повинні бути обізнані щодо можливих найкращих практик в різних напрямках, щоб завжди бути на рівні з виробниками молока, а також мати змогу надавати рекомендації для поліпшення ситуації при виникненні певних невідповідностей.

12 та 13 грудня 2018 року було проведено фінальне тестування слухачів вищезазначеного курсу з метою об’єктивної оцінки набутих знань та вмінь.

Участь у ньому взяли 150 осіб, а саме: Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області – 40 осіб; Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області – 43 особи; Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області – 36 осіб; Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області – 29 осіб; Головне управління Держпродспоживслужби у Луганській області - 2 особи.

За підсумками проведеного фінального тестування найкращі результати показали фахівці Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області – середня оцінка склала 92%.

Особливо хотілось би відмітити індивідуальне фінальне тестування наступних працівників ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області, які набрали 98% правильних відповідей: Костюк Тетяна Аркадіївна, В’юник Сергій Іванович, Сарайкіна Наталія Андріївна та Федчишина Діана Михайлівна.

Бажаємо наступним призначеним працівникам Держпродспоживслужби даного навчального курсу отримати такі ж, або ще кращі результати фінального тестування!

 

Записатись
Подати скаргу