Новини

29 Вересень 11:17
Фахівці Барського управління Держпродспоживслужби проводять активну роз'яснювальну роботу та моніторинг дотримання протиепідемічних вимог
Фахівці Барського управління Держпродспоживслужби проводять активну роз'яснювальну роботу та моніторинг дотримання протиепідемічних вимог

На виконання доручення Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області за результатами результатами обговорення на оперативній нараді у голови Вінницької ОДА питання погіршення на території області ситуації з COVID-19, розділу ІІ протоколу позачергового засідання комісії з питань ТЕБ та НС Барської міської ради №20 від 23.09.21р. створено комісію для координації та проведення рейдових перевірок в місцях скупчення населення.

До складу комісії увійшли спеціалісти Барського управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області, працівники Барського відділення поліції Жмеринського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, КЗ "Муніципальна варта" Барської міської ради, фахівці ДУ "Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб".

Станом на 29 вересня 2021 року проведено 5 спільних комісійних рейдових перевірок з органами правопорядку. Загалом перевірками охоплено 79 об’єктів, зокрема агропродовольчі та промислові ринки, заклади роздрібної торгівлі на прилеглій до ринків території, заклади громадського харчування, супермаркети тощо. Під час перевірок були поширені пам'ятки щодо важливості використання індивідуальних засобів захисту під час карантину та необхідності вакцинації. 

За результатами моніторингу до адміністративної відповідальності притягнуто 6 осіб, направлено 2 приписи в органи місцевого самоврядування, надіслано лист керівнику Барського відділення поліції щодо посилення заходів з недопущення стихійної торгівлі харчовими продуктами.

 

Записатись
Подати скаргу