Новини

05 Травень 10:33
До уваги суб'єктів господарювання, що планують здійснювати експорт ячменю, сої та кукурудзи до КНР!
До уваги суб'єктів господарювання, що планують здійснювати експорт ячменю, сої та кукурудзи до КНР!

Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області нагадує, що експорт ячменю, сої та кукурудзи до Китайської Народної Республіки можливий виключно за умови виконання Протоколів фітосанітарних та інспекційних вимог щодо експорту ячменю, кукурудзи та сої з України до КНР.

Експортувати зерно ячменю, сої та кукурудзи до КНР може будь-який суб'єкт господарювання, внесений до відповідних переліків: переліки осіб, які планують експорт цієї продукції до КНР та переліки місць зберігання, з яких планується експорт до Китаю.

Для цього, в період вегетації, на підставі заяви від суб'єкта господарювання, поданої до ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області, державними фітосанітарними інспекторами проводяться обстеження місць вирощування та зберігання на відповідність вимогам протоколів фітосанітарних та інспекційних вимог щодо експорту ячменю, сої та кукурудзи з України до КНР.

Наразі розпочинається період обстеження площ посівів ячменю, який планують експортувати до КНР, у зв'язку з цим, звертаємо увагу зацікавлених осіб на необхідність дотримання термінів подачі необхідних документів для своєчасного проведення передбачених фітосанітарних процедур!

 

 

Записатись
Подати скаргу