Новини

18 Травень 14:38
Держпродспоживслужба провела семінар щодо впровадження системи НАССР в освітніх закладах Томашпільської ОТГ
 Держпродспоживслужба провела семінар щодо впровадження системи НАССР в освітніх закладах Томашпільської ОТГ

17 травня 2021 року на базі НВК "Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія" відбувся семінар щодо особливостей впровадження системи безпечності харчових продуктів (НАССР) у закладах освіти Томашпільської селищної ради.

У заході взяли участь представники Томашпільського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, начальник відділу освіти Томашпільської ОТГ Ігор Ярош, представники відділу освіти ОТГ, керівники закладів загальної середньої освіти, працівники їдалень, комірники та підприємці, що постачають продукти харчування до освітніх закладів.

Під час семінару начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Петро Грабчак доповів про основні положення, принципи та програми передумов впровадження НАССР у харчоблоках навчальних закладів, а також наголосив, що HACCP в освітніх установах – це не просто міра для проходження перевірок контролюючих органів, а важливий інструмент для контролю безпеки харчування дітей поза домом. На відміну від дорослих, у них немає вибору, де харчуватися і як харчуватися, тому адміністрація цих установ зобов’язана на законодавчому рівні розробити, впровадити і постійно підтримувати принципи системи HACCP.

 

 

Записатись
Подати скаргу