Новини

26 Січень 10:29
Держпродспоживслужба провела нараду щодо організації харчування для закладів освіти Якушинецької ТГ
Держпродспоживслужба провела нараду щодо організації харчування для закладів освіти Якушинецької ТГ

25 січня 2022 року заступник начальника управління-начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вінницького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Марина Іванчикова провела перевірку закладів освіти Якушинецької об'єднаної територіальної громади, в ході якої також відбулась нарада щодо особливостей організації харчування дітей у закладах освіти відповідно до вимог Постанови КМУ від 24.03.2021р. №305 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення і відпочинку" для керівників та працівників харчоблоків навчально-виховних закладів.

Під час наради присутнім надали роз'яснення щодо змін, які відбулися в організації харчування та шкільному меню. В ході обговорення особливу увагу приділили постачанню сировини та харчових продуктів, переліку продуктів харчування та страв, які заборонені до реалізації на харчоблоках шкіл та закладів дошкільної освіти.

По завершенні роботи керівникам закладів освіти Якушинецької ТГ надали інформаційні листівки, в яких викладені основні нормативно-законодавчі вимоги до харчування дітей.

 

 

Записатись
Подати скаргу