Новини

26 Березень 15:25
Держпродспоживслужба перевірила КЗ "Спортивний комплекс "Басейн" Могилів-Подільської міської ради Вінницької області"
Держпродспоживслужба перевірила КЗ "Спортивний комплекс "Басейн" Могилів-Подільської міської ради Вінницької області"

З метою попередження, виявлення та усунення шкідливого впливу небезпечних факторів на здоров'я людей та вжиття заходів, направлених на припинення порушення санітарного законодавства на підконтрольній території, спеціалісти Могилів-Подільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області провели моніторингове обстеження Комунального закладу "Спортивний комплекс "Басейн" Могилів-Подільської міської ради Вінницької області".

Басейн відвідує значна кількість дітей громади, адже плавання надзвичайно корисне для здоров'я. Заняття у воді позитивно впливають на кровообіг, серцево-судинну систему, сприяють тренуванню всього тіла, зміцнюють м'язи, покращують гнучкість та рухливість суглобів.

Фахівці відмітили, що даний об'єкт обладнаний сучасними системами життєзабезпечення, вентиляція та очищення води здійснюються на сучасному європейському обладнанні з дотриманням всіх відповідних вимог. Будівля забезпечена необхідним набором приміщень (роздягальні, душеві, медичний кабінет, санвузли, зала басейнів та допоміжні приміщення).

Адміністрація та працівники закладу відповідально ставляться до своїх функціональних обов'язків: здійснюють якісне прибирання приміщень, миття та дезінфекцію контактних поверхонь, забезпечують вчасний лабораторний контроль якості води у чаші басейну та дослідження атмосферного повітря. В закладі достатній запас дезінфекційних та миючих засобів. Всі працівники пройшли медичний огляд та забезпечені спеціальним санітарним одягом.

 

 

Записатись
Подати скаргу