Новини

01 Липень 15:40
Держпродспоживслужба та керівники закладів середньої освіти обговорили питання підготовки до нового навчального року
Держпродспоживслужба та керівники закладів середньої освіти обговорили питання підготовки до нового навчального року

Сьогодні, 01 липня 2019 року, відбулась традиційна зустріч з керівниками закладів загальної середньої освіти області на базі Вінницької академії неперервної освіти.

Головний спеціаліст Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ольга Алевська презентувала цікаві слайди та матеріали щодо санітарно-епідемічної ситуації в Україні та, зокрема, у Вінницькій області.

Під час зустрічі були обговорені питання якісного водозабезпечення закладів освіти.

Також, із зацікавленістю керівники слухали про основні вимоги підготовки закладу до нового навчального року.
 
На яскравих фото Ольга Алевська показала основні порушення режимних моментів на харчоблоках шкіл і наслідки недотримання дезінфекційного режиму та правил особистої гігієни працівників їдалень. 

Всі присутні отримали інформаційні матеріали, санітарні правила, накази, рекомендації та пам’ятки щодо організації роботи школи, профілактики отруєнь грибами, профілактики педикульозу, ботулізму, лептоспірозу, туберкульозу, хвороби Боткіна тощо.

Діалог між представниками Держпродспоживслужби та закладів освіти був насиченим та продуктивним, адже і досвід, і проблеми завжди цікаві людям, у яких є відповідальність і бажання піклуватися про покращення умов перебування, виховання та навчання наших дітей.

 

 

Записатись
Подати скаргу