Новини

19 Листопад 13:56
19 листопада - День працівників сільського господарства!
19 листопада - День працівників сільського господарства!

Аграрний сектор економіки складає основу розвитку України та є запорукою її процвітання. Наша країна завжди славилась працьовитими людьми, які робили її заможною та незалежною.

В третю неділю листопада українці традиційно відзначають День працівників сільського господарства. Це професійне свято було засноване 7 жовтня 1993 року Указом Президента України на підтримку ініціативи працівників агропромислового комплексу України.

Праця українських аграріїв колосальна, вона має бути визнана та гідно поцінована. Вибухи, пожежі, заміновані поля, тисячі знищених та пошкоджених об'єктів інфраструктури і одиниць сільськогосподарської техніки - в таких надважких умовах наші аграрії щодня продовжують сіяти і збирати урожай, дбати про тварин. Для них це велика відповідальність перед українським народом.

Ми цінуємо внесок кожного і кожної та безмежно вдячні працівникам сільського господарства за щоденну роботу. Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, міцного здоров'я, життєвої наснаги, злагоди та добробуту у оселі!

Слава Україні!

 

 

Записатись
Подати скаргу