Новини

16 Березень 14:08
Як вберегтися від інфікування COVID-19 на робочому місці
Як вберегтися від інфікування COVID-19 на робочому місці

Для запобігання розповсюдженню коронавірусу, зокрема на робочих місцях, Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області рекомендує дотримуватись простих правил:

  • Робоче місце ваших працівників повинно бути чистим: поверхні та предмети слід регулярно протирати дезінфікуючими засобами
  • Працівники повинні регулярно та ретельно мти руки
  • Забезпечте дозатори для дезінфекції рук на видних місцях, а також створіть доступні місця, де співробітники можуть мити руки водою із милом
  • Пам'ятайте про особистий простір ваших працівників

 

  • Відправляючи співробітника у відрядження в іншу країну, спочатку ознайомтеся із правилами подорожей
  • Ваші працівники повинні дотримуватися місцевих обмежень щодо поїздок та відвідувань масових заходів
  • Якщо працівник відчуває перші ознаки застуди, йому слід залишитися вдома
  • У випадку, якщо під час перших ознак застуди працівнику необхідно бути на робочому місці, йому потрібно користуватися захисною маскою. Змінювати її слід щодві години або як тільки маска стає вологою
  • Переконайтеся, що у вас є закриті сміттєві контейнери для утилізації використаних одноразових серветок та масок
  • Популяризуйте віддалену роботу онлайн

Бережіть себе та своїх близьких!

Записатись
Подати скаргу