Новини

02 Березень 16:32
В Тульчині фахівці Держпродспоживслужби та освітяни обговорили питання якісного харчування дітей
В Тульчині фахівці Держпродспоживслужби та освітяни обговорили питання якісного харчування дітей

27 лютого 2020 року в актовій залі відділу освіти, молоді і спорту Тульчинської міської ради фахівці Держпродспоживслужби провели зустріч з керівниками, медичним персоналом та працівниками харчоблоків дитячих дошкільних закладів.

Метою проведення зустрічі було обговорення нагальних питань щодо вимог санітарного законодавства в організації харчування дітей, початкових етапів впровадження системи HACCP на харчоблоках освітніх закладів.

Під час зутрічі начальник Тульчинського районного управління Держпродспоживслужби Юлія Щаблевська ще раз нагадала присутнім про основні вимоги до постачання харчових продуктів у навчальні заклади, їх належного транспортування та зберігання, ведення документації. 

В свою чергу, начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Тульчинського районного управління Держпродспоживслужби Юрій Цюпко розповів про основні вимоги до належного утримання обладнання та виробничого інвентаря на харчоблоках, технології приготування страв.

По закінченню зустрічі присутні отримали інформаційні матеріали і пам’ятки щодо запобігання появі небезпек та забруднень, зменшення ризиків виникнення харчових отруєнь.

 

 

Записатись
Подати скаргу