Новини

26 Травень 10:06
Спеціалісти Хмільницького районного управління продовжують обстеження освітніх закладів
Спеціалісти Хмільницького районного управління продовжують обстеження освітніх закладів

25 травня 2023 року спеціалісти Хмільницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області взяли участь у комісійному обстеженні Махнівського закладу дошкільної освіти "Ромашка" Махнівської ОТГ на предмет облаштування найпростішого укриття та відновлення діяльності з організацією харчування дітей.

В ході обстеження було перевірено умови дотримання правил особистої гігієни в укритті закладу, санітарний стан приміщень та харчоблоку. В приміщеннях проведено поточні ремонти, закуплено новий столовий та кухонний посуд, облаштовано ігрові майданчики для дітей.

Окрім того, спеціалісти відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства та відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини провели навчання персоналу щодо впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи НАССР та щодо дотримання гігієнічних вимог до харчових продуктів. Особлива увага була приділена дотриманню санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режимів у дошкільному закладі, погодженню сезонного меню та веденню необхідної документації у закладі.

 

 

Записатись
Подати скаргу