Новини

02 Березень 17:53
На Вінниччині продовжується роз'яснювальна робота з протидії коронавірусу
На Вінниччині продовжується роз'яснювальна робота з протидії коронавірусу

Як повідомлялось раніше, 27 лютого 2020 року, за ініціативи Уряду стартувала Всеукраїнська кампанія з протидії проникненню коронавірусу на територію нашої держави, до якої приєднались фахівці Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

Фахівці Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства розпочали проведення бесід з педагогічними колективами та представниками батьківських комітетів в усіх загальноосвітніх навчальних закладах та закладах дошкільної освіти Вінницької області; в установах та на підприємствах.

Окрім того, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області поширюють інформаційні листівки "Коронавірус: профілактика інфікування та поширення" у місцях масового скупчення людей - торговельних закладах, поштових установах, на підприємствах-перевізниках тощо.

Станом на сьогодні, 02 березня 2020 року, фахівцями Держпродспоживслужби Вінницької області проведено роз'яснювально роботу щодо запобігання гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом в 675 закладах області та поширено 1540 інформаційних листівок. 

 

 

Записатись
Подати скаргу