Новини

27 Лютий 13:52
На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби вже долучились до інформаційної кампанії з протидії коронавірусу
На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби вже долучились до інформаційної кампанії з протидії коронавірусу

Сьогодні, 27 лютого 2020 року, за ініціативи Уряду стартувала Всеукраїнська кампанія з протидії проникненню коронавірусу на територію нашої держави, до якої вже приєднались фахівці Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, які станом на сьогодні вже відвідали 142 навчальні заклади з метою проведення роз'яснювальної роботи та виготовили 3000 інформаційних листівок "Коронавірус: профілактика інфікування та поширення".

Як повідомлялось раніше, усього в інформаційній кампанії з протидії коронавірусу візьмуть участь 2,5 тис інспекторів Держпродспоживслужби та 27,6 тис навчальних закладів.

"Наші спеціалісти проводитимуть просвітницькі та роз’яснювальні бесіди з адміністрацією та педагогічним колективом навчальних закладів. Також ми плануємо проводити бесіди з батьками, роздавати інформаційні матеріали від Міністерства охорони здоров’я України та Всесвітньої організації охорони здоров'я, як уберегтися від вірусу. Ми розраховуємо, що ця робота матиме ланцюгову реакцію: наприклад учителі поширюватимуть матеріали у батьківських чатах та месенджерах", - наголосила т. в. о. Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко.

Нагадаємо, що питання об’єднання зусиль у протидії потрапляння коронавірусу на територію України шляхом підвищення обізнаності населення через масштабну інформаційну кампанію піднімалося і на підсумковій колегії Держпродспоживслужби 25 лютого 2020, яка відбулася під керівництвом заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Висоцького.

 

 

Записатись
Подати скаргу