Новини

08 Травень 16:52
На Вінниччині Держпродспоживслужба та керівники закладів громадського харчування обговорили основні аспекти впровадження системи HACCP
На Вінниччині Держпродспоживслужба та керівники закладів громадського харчування обговорили основні аспекти впровадження системи HACCP

Сьогодні, 08 травня 2019 року, Вінницьким міським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області було організовано семінар-нараду з керівниками закладів громадського харчування на тему: "Основні аспекти впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи HACCP". 

Семінар пройшов під головуванням Начальника ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорія Сидорука.

Під час семінару були обговрені питання безпечності харчових продуктів та профілактики харчових отруєнь. 

Семінар пройшов в приємній атмосфері, між спеціалістами та представниками закладів громадського харчування відбулась жвава дискусія.

 

Записатись
Подати скаргу