08 Травень 16:52
На Вінниччині Держпродспоживслужба та керівники закладів громадського харчування обговорили основні аспекти впровадження системи HACCP
Сьогодні, 08 травня 2019 року, Вінницьким міським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області було організовано семінар-нараду з керівниками закладів громадського харчування на тему: "Основні аспекти впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи HACCP".
Семінар пройшов під головуванням Начальника ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорія Сидорука.
Під час семінару були обговрені питання безпечності харчових продуктів та профілактики харчових отруєнь.
Семінар пройшов в приємній атмосфері, між спеціалістами та представниками закладів громадського харчування відбулась жвава дискусія.