Новини

04 Березень 14:31
Інформація щодо захворювання на гостру кишкову інфекцію у м. Вінниця
Інформація щодо захворювання на гостру кишкову інфекцію у м. Вінниця

Після відвідування супермаркету ТОВ "ЕКО" (проспект Коцюбинського, 70) у м. Вінниця з діагнозом "Гострий гастроентероколіт" 01 березня 2020 року в інфекційне відділення МКЛ №1 госпіталізовано 5 дорослих осіб.

Стан госпіталізованих середнього ступеню важкості, вони отримують відповідне лікування. Усі хворі обстежені на кишкову групу інфекцій, матеріал для лабораторного дослідження наразі в роботі.

Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області 03 березня 2020 року проведено позапланове інспектування потужностей супермаркету ТОВ "ЕКО" в ході якого лабораторно обстежено 7 працівників супермаркету на носійство кишкових інфекцій та наявність патогенного стафілококу, відібрано для лабораторних досліджень 8 проб готових страв, 5 проб харчової сировини, 1 пробу води питної централізованого водопостачання та 17 змивів з об’єктів внутрішнього середовища закладу. Матеріал в роботі.

За результатами позапланового інспектування потужностей, директора закладу буде притягнуто до адміністративної відповідальності, діяльність закладу тимчасово призупинена до усунення виявлених недоліків.

Проведення протиепідемічних заходів триває.

Ситуація перебуває на контролі ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

 

 

Записатись
Подати скаргу