Новини

04 Липень 14:49
Виробники морозива і заморожених напівфабрикатів провели добровільне тестування своєї продукції
Виробники морозива і заморожених напівфабрикатів провели добровільне тестування своєї продукції

В рамках програми контролю якості харчових продуктів, у травні-червні 2019 року відбулося добровільне тестування морозива та заморожених напівфабрикатів провідних вітчизняних виробників-членів Асоціації українських виробників "Морозиво і заморожені продукти".

Заморожена продукція досліджувалась за фізико-хімічними, органо-лептичними, мікробіологічними та молекулярно-генетичними показниками. Зразки були протестовані в лабораторії ДП "Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів".

За результатами проведених досліджень було встановлено, що вся продукція, яка тестувалася, відповідає нормам і вимогам нормативних документів (ДСТУ) на її виробництво.

Таким чином, українські виробники вкотре довели, що навіть у непростих економічних реаліях і умовах браку сировини вони виробляють продукт найвищої якості.

Детальніше з результатами досліджень можна ознайомитись на сайті Асоціації за посиланням!

 

Записатись
Подати скаргу